Type Here to Get Search Results !

Јесен доноси прегршт нових садржаја на ТВ Храм - Од 14. септембра креће нова програмска шема


Након летње паузе, од 14 септембра, на програм Телевизије Храм враћају се неке од емисија које сте пратили током 2020-21. године, а припремили смо и бројне нове садржаје.


Сваког радног дана од 8 часова и 5 минута моћи ћете пратити  „Живоносни источнк“, а у поподневном термину од 18 часова емисију „Разговорник“.

Наше екипе током лета вредно су радиле и припремиле бројне документарне приче, репортаже и филмове које можете погледати у вечерњем термину,  а препоручујемо и изузетан документари серијал којим испуњавамо једну од ваших жеља, изнешених у анкети коју смо спровели о гледаности нашег програма.  Упознаћете „Православне светиње Руске православне цркве“ од нашег специјалног сарадника из Москве, који је  уз подршку Срба који живе у Москви реализовао поменути серијал.

Најгледаније емисије наше телевизије „Вести из цркве“ и „Одговор духовника“ нису имале времена за одмор, а настављамо и са емисијом „Врлинослов“  у којем Слободан Стојковић, аутор и водитељ , средом у 21:10 часова са свештенослужитељима из наше помесне цркве разговара на разне интересантне теме.

Након летње паузе  са вама су и неке од наше остале 33 емисије  („БИТ“, “Гост уредник“, „Вера и здравље“, „Обећана земља“, „Лира“ ...).

Припремили смо и нове серијале емисија „Псалитр“,  „Срби светитељи“, „Православни појмовник“ , „Контрафакт“, „Изволте Србија“, „Златовез“, „Богословље у Срба“, „Библијска лествица“, „Срби сви и свуда“, „Веронаука у кући“, „Како сам упознао свог духовног оца“...

И за наше најмлађе гледаоце имамо интересантне нове  садржаје, а ту су и вероучитељи Дарко, Драган и Немања у истоименом серијалу, радним данима у 9,30, односно у 16 часова и 30 минута.

И то није све.  Доносимо и прегршт емисија које добијамо и размењујемо са нашим партнерским тв кућама,  али о томе и опширније о појединчаним емисијама и серијалима моћи ћете ускоро да откријете више на сајту и у програму ТВ Храм.


Извор: Телевизија Храм