Type Here to Get Search Results !

Протопрезвитер-ставрофор др Владимир Ступар у емисији "Врлинослов": Господ нас воли више него што ми можемо да схватимо

Гост новог издања емисије "Врлинослов" на Телевизији Храм, Архиепископије београдско-карловачке, био је протопрезвитер-ставорофор др Владимир Ступар. У емисији аутора и водитеља г. Слободана Стојковића, прота Владимир је говорио на тему: Смрт није крај.

Ми смо кроз свету Тајну крштења прошли кроз смрт и кроз Васкрсење, и на тај начин смрт нема власти над нама, и ми више не можемо умрети, истакао је прота Владимир у уводном дели ове емисије. 

На питање болне реалности да родитељи некада доживе да својим очима гледају смрт своје деце, из пастирског искуства, а вођен начелима наше свете вере, која је вера у васкрсење, протопрезвитер-ставрофор др Владимир Ступар је поучио гледаоце: Тешко је дати одговор на ово питање из перспективе овоземаљског живота. Ми не знамо путеве Господње, и зашто Господ некога узима раније, а некога касније, и ту у крајњој линији није ни битно. Господ зна када ће кога позвати и призвати, наше да свакога тренутка будемо спремни на тај позив, закључио је гост овонедељне емисије "Врлинослов"