Type Here to Get Search Results !

Сусрет Епископа Јоаникија са предсједником Општине Беране


Његово преосвештенство Епископ будимљанско-никшићки и администратор Митрополије црногорско-приморске г. Јоаникије састао се предсједник Општине Беране Тихомиром Богавацем у Епархијском дому у Беранама.


Како преноси портал Беране онлајн на првом састанку, откако је предсједник Богавац изабран прошле недјеље на ту функцију, разговарано је, између осталог, и о инциденту који се догодио недавно у центру града током кретања ауто колоне. Владика Јоаникије и предсједник Богавац заједнички су позвали још једном све грађане на смиривање тензија.

„Апелујемо на суграђане да не насиједају на провокације које би да поремете складан живот у граду. Овакави и слични догађаји неће нарушити мултиетнички склад. Не смијемо дозволити да се створи амбијент који води међусобној нетрпељивости и нарушавању суживота“, поновио је и овом приликом предсједник Богавац.

Владика Јоаникије, на чију иницијативу је сазван састанак, захвалио се предсједнику Богавцу на посјети изражавајући увјерење да ће се сарадња са Општином Беране наставити и у наредном периоду.

Састанку су присуствовали помоћник у Секретаријату за општу управу и друштвене дјелатности Младен Стијовић и шеф Бироа за односе са јавношћу Никола Урошевић.


Извор: Митрополија црногорско-приморска