Type Here to Get Search Results !

Гледаност Телевизије "ХРАМ"


За непуне две године свог рада Телевизија „Храм“ уз производњу сопственог програма и сарадње са националним телевизијским кућама (РТС, РТВ, РТРС) остварила је и сјајну сарадњу у виду размене програма са бројним локалним телевизијским станицама у Србији, Црној Гори и Републици Српској.


Емисије у продукцији Телевизије „Храм“: „Реч Патријарха“, „Реч Архијереја“, „Хришћански траг“, „Верске недоумице“, „Веронаука у кући“, „Охридски пролог“, „Српска историјска читанка“, „Стубови културе“, „Личност и заједница“, „Сабрани у расејању“, „Духовни портрети“, „Разговор угодни“, „Хорски моменти“ и многе друге, реемитују и бројне локале и регионалне телевизијске станице у Србији, Црној Гори и Босни и Херцеговини.


Поносни смо што вести и репортаже Телевизије „Храм“ интензивно преносе новинске агенције и медији у Србији и региону, а посебно на интеракцију коју имамо са нашим гледаоцима којима смо захвални на свим предлозима и сугестијама.

Телевизија "Храм" има своје активне налоге на друштвеним мрежама Фејсбук, Твитер, Инстаграм, Линкдин и ЈуТјуб, путем којих нас прати више десетина хиљада пратилаца.

Користимо прилику да овим путем позовемо све гледаоце Телевизије „Храм“ и све људе добре воље да својим идејама и сугестијама узму учешће у креирању програма наше Телевизије која по свом садржају и програмској концепцији представља уточиште уморнима од неукуса и духовно гладнима. Наша програмска концепција базирана је на афирмацији позитивних примера и вредности у друштву, културе у Отаџбини и расејању, представљању православне духовности и хришћанских вредности.

Уредништво Телевизије "Храм"


Листа кабловских оператера који дистрибуирају програм Телевизије „Храм“

Телеком Србија(цела територија Републике Србије
Антена Плус(корисницима омогућава да преко собне антене пратне најзначајније домаће ТВ канале међу којима је и Телевизија „Храм“
МТЛ Црна Гора(цела територија Црне Горе)
Елта кабел (цела територија БиХ)
Пошта нет(Београд, Нови Сад, Петроварадин, Сремски Карловци, Суботица,Бајмок, Палић, Велика Плана, Смедерево, Чантавир, Соко Бања, Уб)
Орион Телеком(цела територија Републике Србије)
Саттракт (цела територија Србије)
Exe Net(Ниш, Сврљиг, Крушевац, Пирот, Закечар, Лесковац, Сокобања, Алексинац, Ћуприја, Јагодина, Рековац, Књажевац, Дољевац, Параћин, Прокупље, Ћићевац, Мерошина, Пуковац, Блаце)
Телемарк систем(Чачак, Краљево, Горњи Милановац, Пожега, Лучани, Кула, Мионица, Љиг)
Астра Телеком(територија Републике Србије)
ИнтерКом компјутерс (Поморавски округ)
Радиус Вектор(Београд, Обреновац, Инђија, Прибој, Бродарево, Пријепоље)
Ј.М. Оскар(Куршумлија)
TeamNet Media(Бечеј, Беочин, Нови Сад, Србобран, Темерин, Врбас, Жабаљ)
ТелСтар (Прокупље)
Авком (Београд и Војводина)
Smiley TV(Алибунар, Вршац)
Victory Media(Српска Црња, Нова Црња, Кикинда)
Pogled Blue(Бела Паланка)
Поглед Телекомуникације(Ниш и околина)
Лимес комуникације(Деспотовац и околина)
Медиа КДС(Сомбор и Бездан)
Телпас ДОО(Азања)
Алтеко ДОО (Петровац)
Цитадела комуникације (Бабушница, Пландиште, Варварин)
ГроНет (Београд, Смедерево)
Елите Сур(Кладово, крајњи југоисток Србије)
Маско д.о.о.(Београд, Бабушница, Копаоник, Нова Варош)
Тел Стар(Прокупље)
Нет ТВ Плус(највећи дистрибутер регионалних ТВ канала у дијаспори)
Путем интернет сајта tvhram.rs