Type Here to Get Search Results !

Међународни фото-конкурс OrthPhoto Awards

 

Веб страница за размену фотографија Orthphoto.net са задовољством најављује покретање новог међународног фото-конкурса под називом “OrthPhoto Awards”. Конкурс, који је отворен за све професионалне фотографе и фотографе аматере, пружа прилику да се путем визуелне сликекомуницира и са широм публиком подели лепота Православне цркве и култура њених људи.


На конкурсу ће бити прихваћене фотографије пристигле од 2. маја до 2. јула у следеће четири категорије: „Места“, „Репортажа“, „Људи“, „Детаљи“. Биће прихваћене и пријаве у три посебне категорије:  „Из архиве“, „Приче“, „COVID-19″. Учесници могу да предају до три фотографије по категорији, а серија од 5 до 10 фотографија биће прихваћена за посебну категорију „Приче“. Такође ће бити организовано и посебно такмичење за младе фотографе.

„OrthoPhoto Awards није само такмичење које представља рад професионалних фотографа и фотографа аматера, већ је и место на којем се надамо да ће православни верници из целог света моћи да поделе своју културу и веру у Исуса Христа“, рекао је Александер Василук, председник ОrthNet-а, власник ОrthPhoto.net. „Током протекле године сви смо искусили изолацију за коју нисмо мислили да је могућа у нашем све више међусобно повезаном свету. Надамо се да ће  Orthphoto Awards бити мали лек за ту изолацију.“

Конкурс ће оцењивати међународни жири и биће додељене награде за најбољу фотографију у свакој категорији. Најбоље фотографије и оне које добију награде биће представљене на изложби и објављене у албуму под називом „Боје православља“ који ће уредити и штампати Одељење за издаваштво Пољске цркве. Додела награда, заједно са радионицом о фотографији, планирана је за август у Пољској.

За више информација или за учешће у такмичењу посетите www.awards.orthphoto.net.

Овде можете пронаћи: http://awards.orthphoto.net/promotion-sr.php веб банере који се могу користити за промоцију овог пројекта на вашим мрежама и у вашој парохији. Сви они који промовишу конкурс и обавесте организаторе о овом виду подршке биће наведени у списку оних који су подржали пројекат.

За информације о спонзорству и могућностима за партнерство контактирајте г. Александера Василука на  alik@orthphoto.net.

За више информација о фото-конкурсу контактирајте нас на info@orthphoto.net

OrthPhoto је међународна заједница професионалних фотографа и фотографа аматера заинтересованих за представљање православне вере и културе путем њихових фотографија.

OrthPhoto је веб портал који постоји на 11 различитих језика, има преко 100.000 фотографија из преко 80 земаља, са преко 5.000 појединачних корисника. OrthPhoto је основан 2004. године и подржава га волонтерски међународни уреднички тим.

OrthPhoto је коиздавач 9 фото-албума и организовао је неколико изложби у преко 15 земаља.

www.orthphoto.met

https://www.facebook.com/OrthPhoto

https://www.instagram.com/orthphoto/


Извор: Теологија.нет