Type Here to Get Search Results !

ТВ Храм: Емисија “Одговор духовника“


Савремени човек велики део времена проводи гледајући телевизијске програма или користећи интернет садржаје. Као и свуда, овде се време може употребити на спасење и сопствену изградњу или се злоупотребити. Програм који емитује Тв Храм, телевизија Српске Православне Цркве је уистину саделатник светотајинског бића Цркве у изградњи свести верујућих људи о припадности Цркви као Телу Христовом, кроз усмеравање на начин живота који одговара јеванђелској логици живљења.

Све емисије погледајте ОВДЕ 


Емисија “Одговор духовника“ завређује посебну пажњу. У њој се могу чути одговори на различита питања која муче савременог човека. Од мноштва тема, издвајамо најактуелније: О вакцинацији, О вези верника и атеисте, Причешће у време корона вируса, О ношењу марама, Проблеми у браку, О нетрпељивости према другима, О опелу над самоубицом, Пост и родитељско противљење.

Сећајући се речи почившег Владете Јеротића да не треба осуђивати домете савремене технологије, већ се према њима односити без зависности и са свесним одабиром садржаја, препоручујемо Тв Храм и емисију Одговор духовника као прави избор за оне који желе да своје време искористе за упознавање са  душекорисним садржајима.


Протонамесник Александар Р. Јевтић


Извор: Епархија жичка

Рубрика