Type Here to Get Search Results !

Песме епископа Фотија сада и на стриминг платформама


Албум са 11 песама Преосвећеног Епископа зворничко-тузланског г. Фотија недавно је објављен на водећим музичким стриминг платформама као што су Spotify, Apple Music, Deezer и други.


Албум Васкрсења дан отвара песма Од огњених језика рођена, даље слушамо ништа мање популарну Православље и тако све до Срби светитељи која затвара албум. Све текстове је написао владика Фотије. Песме је отпевао свештеник Богдан Стјепановић, који је највећи део песама и компоновао заједно са Срђаном Бојићем у чијем студију у Бијељини је албум сниман. Песму Срби светитељи је компоновала и отпевала Наталија Ђурић са хором „Свети краљ Владислав” из Дворова.

Препоручујемо да песме „тражите” (нпр. на Спотифају) куцајући кључну реч „Епископ Фотије” ћирилицом. Уколико желите да добијате обавештење када се појави нова песма кликните на дугме „прати” или follow, add и слично. Све песме, албуми, извођачи и плејлисте унутар Spotify могу се поделити на другим друштвеним мрежама (Facebook, Messenger, Twitter, Telegram…), а подржано је и дељење помоћу линкова, који ће ваше пријатеље одвести у Spotify web player.


Извор: Епархија зворничко-тузланска