Type Here to Get Search Results !

Ђакон Ненад Илић у Саборном храму у Подгорици одржао предавање „Хришћани у постхришћанском свету“


25. децембра 2016. године, са почетком у 19 часова, у организацији братства Саборног храма Христовог Васкрсења у Подгорици и у склопу циклуса предавањâ у току Васкршњег поста, као и у склопу циклуса духовних вечери, које су већ претходно одржане у Тивту и Никшићу, у крипти Саборног храма Христовог Васкрсења у Подгорици – одржано је предавање на тему „Хришћани у постхришћанском свијету“ у склопу којег је одржана и промоција књиге „Фејсбук проповеди и духовни чат.“

Предавање је одржао ђакон Ненад Илић.
Ђакон Ненад Илић је писац, редитељ, православни публициста, са великим искуством рада у медијима, педагогији, организовању и вођењу различитих радних група као и предавач и савјетник у више области.
Такође је аутор и редитељ многих култних документарних филмских остварења.
У уводном слову, пред бројним аудиторијумом, дипл. правник, вјероучитељ и новинар „Радио Светигора“, Павле Божовић је свима сабранима пожелио добродошлицу и представио је и најавио ђакона Ненада Илића, захваливши му уједно и на доласку и на издвојеном времену.
Након поздравног слова, ђакон Ненад Илић је узео ријеч и тиме је отпочело предавање.
Ђакон Ненад се на самом почетку својег обраћања посебно захвалио цијелом свештеном братству на позиву и свом вјерном сабраном народу на дивном дочеку и на великом присуству овдје у Подгорици.
Крипта Саборног храма је и овога пута била пуна слушалаца, који су са посебном пажњом пратили ово замимљиво и интерактивно – креативно излагање – предавање ђакона Ненада Илића.