Type Here to Get Search Results !

Одржана конференција за медије поводом “Божићног сеоцета код Храма”


У недељу 17. децембра 2017. год. у крипти Спомен-храма Светог Саве на Врачару, одржана је конференција за медије поводом одржавања манифестације “Божићно сеоце код Храма” које ће се одржати по први пут од 4. до 28. јануара 2018. године, на платоу испред Храма Светог Саве.
Посетиоци ће имати прилику да уживају у свакодневном програму на божићној јелки, наступима дечијих и црквених хорова, духовној музици и наступима најпознатијих музичких извођача. Осим тога, моћи ће да се провозају у фијакеру, а у дрвеним кућицама купе рукотворине, традиционалне производе, сувенире, домаће специјалитете и поклоне.



На конференцији су поред настојатеља Храма Светог Саве Високопреподобног архимандрита Стефана, говорили: Горан Весић, менаџер Града Београда; Проф. др Милан Недељковић, председник општине Врачар; Биљана Гаврић, испред организатора; Ђурђа Папазоглу, директор ,,Music Art Project”; Херардо Естрада (Gerardo Estrada), диригент, ,,Music Art Project”; Јоана Будишин, координатор за јавну дипломатију амбасаде републике Пољске у Београду; и Лена Ковачевић, џез музичар и композитор.


„Божићно сеоце код Храма“ организују компаније „Color Media Communications“ и „Ninamedia“, у сарадњи са Храмом Светог Саве, и под покровитељством Града Београда и Градске општине Врачар.