Type Here to Get Search Results !

Почиње „Божићно сеоце код Храма“


У парохијском дому хрма Св. Саве на Врачару, дана, 26. децембра 2019. године, одржана је конференција за медије поводом одржавања манифестације „Божићно сеоце код Храма“.


Тим поводом новинарима су се обратили председник ГО Врачар др Милан Недељковић, заменик директора Управе за сарадњу са Црквама и верским заједницама др Марко Николић,  председник „Color Media Communications“ Роберт Чобан, Александар Сања Илић из групе „Балканика“, Александар Цветковић из групе „Тропико бенд“, Милан Ђурђевић из групе „Неверне бебе“ и глумац Данијел Ковачевић.

Како су организатори истакли програм и пропратне активности на манифестацији су осмишљени на тај начин да понуде Београђанима и туристима, који током божићних и новогодишњих празника посете Београд и храм Светог Саве, јединствену манифестацију намењену најмлађима, али и свим старијим посетиоцима, са циљем да „Божићно сеоце код Храма“ постане традиционална породична манифестација која окупља све узрасте. Тим поводом посетиоци ће, свакога дана, бити у прилици да уживају у наступима дечијих и црквених хорова на јединственој конструкцији – божиној јелки, да се провозају фијакером око самог Храма, али и да уживају у разноврсном музичком и драмском програму.

Манифестација "Божићно сеоце код Храма" одржава се трећи пут, од 04. до 24. јануара 2019. године на платоу испред храма Светог Саве. Организатори су храм Светог Саве и компаније „Color Media Communications“ и „Ninamedia“.