Type Here to Get Search Results !

Најава: Радмила Ђурђевић гост емисије "Читаоница" на Радију "Глас"


Гост новог издања емисије "Читаоница" на таласима Радија "Глас" биће госпођа Радмила Ђурђевић, аутор збирке поезије "Зенит свјетлосне луче". 


Наведена емисија на програму радија Епархије нишке биће емитована у среду 15. новембра 2023. године, са почетком у 11 часова, најавила је редакција Радија "Глас"

Подсећамо, недавно је из пера катихете Бранислава Илића објављен осврт на првенац Радмиле Ђурђевић, а наведени текст можете прочитати ОВДЕ

* * *

Кратак животопис Радмиле Ђурђевић

Радмила Ђурђевић је рођена 16. марта 1979. године у Бенковцу. Ратна збивања августа 1995. године учинила су да као ученица Гимназије заједно са својом породицом напусти свој дом и да се нађе у колони пред налетом злочиначке акције "Олуја". Свој нови живот започиње у престоном Граду Београду. Започето школовање у Гимназији завршава у Старој Пазови, а касније стиче звање дипломираног економисте. У дугогодишњем радном искуству обављала је веома одговорне послове из области туризма, администрације, финансија, рачуноводства и логистике. Препознајући дар Божји за писање поезије објавила је своју први збирку поезије "Зенит свјетлосне луче", настављајући и даље да писањем надахнуте поезије оплемењује себе и све оне који читају њену писану реч. Удата је и мајка је три кћерке.


Приредила редакција портала "Ризница" 

Рубрика