Type Here to Get Search Results !

Епископ Исихије на прослави јубилеја ПУ „Милица Ножица“

Велики јубилеј – 60 година успешног рада Предшколска установа „Милица Ножица“ обележава делећи радост трајања са представницима оснивача – Града Ваљева, корисницима и пријатељима. 


Од ове године, захваљујући отварању два нова вртића у објекту некадашње Основне школе „Милован Глишић“ и градњи вртића у насељу Колубара 2, листе чекања за пријем малишана више неће постојати, обзнанио је градоначелник Ваљева Лазар Гојковић на свечаности у хотелу „Омни центар“. 

Прославу овог, за све који се баве предшколским васпитањем и образовањем деце, увеличао је уметнички програм, којег су малишани припремили и извели уз помоћ својих васпитачица. Добродошлицу гостима, у име колектива установе, пожелео је директор Милан Радовић. 

Међу онима који су указали част јубилеју друштвене бриге о деци у Ваљеву, поред градоначелника Лазара Гојковића, били су и начелница Школске управе Зорица Јоцић и Преосвећени Епископ ваљевски г. Исихије, у пратњи свог заменика протонамесника Филипа Јаковљевића и секретара. У знак благодарја за добру сарадњу и партнерство, Владици Исихији уручена је Захвалница ПУ „Милица Ножица“.


Извор: Епархија ваљевска