Type Here to Get Search Results !

Пријепоље: Епископ Атанасије присуствовао свечаностима поводом Дана полиције

На позив Начелника полицијске управе Пријепоље г. Жељка Кубуровића Његово Преосвештенство Епископ милешевски г. Атанасије је, у петак 21. јуна 2024. године, присуствовао манифестацији коју је, на платоу испред Дома културе у Пријепољу, организовала Полицијска управа Пријепоље поводом обележавања дана полиције.


Међу бројним званицама, поред Епископа Атанасија, Манифестацији су присуствовали представници Исламске заједнице, представници Војске Републике Србије, председници општина: Пријепоље, г. Драго Попадић, Прибој, г. Лазар Рвовић и Нова Варош, г. Радосав Васиљевић, Председник скупштине општине Пријепоље г. Станко Кијановић и многи други. 

Овом манифестацијом Полицијска управа је бројној публици приказала део опреме и возила која користе у свом раду, као и поједине симулаторе и тестове који служе за обуку и показивање најбезбеднијих начина превазилажења појединих непредвиђених ситуација у саобраћају.

Поред наставне и показне улоге манифестацијом је исказано јединство и хармонија у функционисању и деловању општинских органа, управе и реда са чиниоцима верског живота, не само нашег града него и ширег окружења, на добробит свих становника на простору Епархије милешевске.


Извор: Епархија милешевска