Type Here to Get Search Results !

Сајт Мисионарског одељења АЕМ на енглеском језику

 

Дана 3. јуна 2024. године, на празник Светих цара Константина и царице Јелене, Мисионарско одељење АЕМ је покренуло званичну верзију сајта на енглеском језику на адреси mission.rs. Енглеска верзија сајта је постављена зарад даљег унапређења мисионарских активности на подручју Архиепископије београдско-карловачке у домену спољашње мисије који се тиче рада са страним држављанима који живе и раде у Београду.


Поред начелних података о Одељењу, на енглеској верзији сајта се налазе вести о активностима Мисионарског одељења АЕМ, као и blog секција са текстовима које пишу координатори Одељења. У наредном периоду ће постепено бити реализован и превод мултимедијалних мисионарских садржаја са youtube канала Одељења.

Поред матичног сајта, отворене су и пратеће странице на енглеском језику, на друштвеним мрежама Фејсбук (missionary.department), Инстаграм (@missionary.department) и Твитер (@md_aem) да би се постигла што већа мисионарска покривеност електронског спектра.

Енглеска верзија сајта даје могућност свим странцима који бораве у Београду, а заинтересовани су за православно хришћанство,  да ступе у контакт са члановима Одељења и да у најкраћем року на енглеском језику добију одговор на своја питања путем електронске поште.

Нека би Господ наш Исус Христос, молитвама Светог равноапостолног цара Константина и његове мајке Јелене, благословио рад енглеске верзије сајта Мисионарског одељења АЕМ, на славу једнога Бога у Тројици, амин.


Извор: Мисионарско одељење