Type Here to Get Search Results !

Саопштење за јавност Епархије врањске

Поводом изношења неистина у појединим медијима и покушаја обмане јавности и верника, од стране извесног Стојана Стевановића, бившег председника Црквеноопштинског управног одбора Црквене општине Клиновац, као и писања појединих недобронамерних медија "да у селу Клиновцу и данас нема мира", дана 16. августа 2018. године, у просторијама Црквене општине Клиновац, у Клиновцу, одржана је седница Поверенства ове Црквене општине. 

Осим шест чланова поверенства, седници је присуствовао и господин Стојан Стевановић, као и бројни угледни домаћини и верници из села Клиновац, који су се одазвали позиву Поверенства и који су се том приликом изјаснили да не стоје и не подржавају ниједан став и неистине господина Стевановића изнете у јавност и медије, него да све изречено искључиво представља став појединца, односно господина Стојана Стевановића. 

Такође, обавештавамо јавност и вернике да господин Стојан Стевановић, као бивши председник Црквеноопштинског управног одбора Црквене општине Клиновац, не може представљати и заступати Црквену општину Клиновац, нити износити било какве ставове у име ове Црквене општине.

Црквени живот у селу Клиновац одвија се у духу хришћанске љубави, као и у поштовању црквеног реда и поретка, о чему бригу води поверенство Црквене општине, заједно са надлежним парохом.

                                                                                                           
секретар поверенства
Црквене општине Клиновац
протопрезвитер Синиша Пиљановић