Type Here to Get Search Results !

Протопрезвитер Никола Пејовић: Црквени радио - велики мисионар


Настављајући сарадњу са црквеним емитерима, Радио Слово љубве доноси разговор са гл. и одг. уредником Радија Светигора - нашег најстаријег црквеног емитера који већ 22 године успешно врши мисију васељенског гласила Митрополије црногорско-приморске, свештеником Николом Пејовићем. 


Звучни запис разговора

Отац истиче да је црквени радио велики мисионарски потенцијал, чему је Радио Светигора потврда, преносећи утиске слушалаца да је Радио - духовни храм: "То је најбоља потврда да оно што радимо, не само Светигора, него сваки црквени радио, има великог смисла и значаја, да су црквене радио станице духовни храмови који шаљу благу реч Христову и подстичу људе на духовни напредак", рекао је отац Никола.

Радио Слово љубве АЕМ у Јутарњем програму (радним данима од 7 до 10 ч), од 5. октобра 2020, представља рад црквених емитера - из чијих редакција свакога јутра имамо најаве кључних емисија, гостовања, као и нове вести из епархија у којима врше своју мисију. Такође, четвртком од 10 ч посебно представљамо емисије из архиве црквених емитера.


Извор: Радио Слово љубве

Рубрика