Type Here to Get Search Results !

Епископ Атанасије уручио Архијерејску грамату хору "Преподобне мати Ангелине" из Никшића


Са благословом Његовог Преосвештенства Епископа милешевског г. Атанасија, а под покровитељством Општине Прибој, у суботу 26. новембра 2022. године, у Дому културе у Прибоју, одржан је осми по реду Фестивал хорске музике у Епархији милешевској. Поред осталих хорова, на наведеном фестивалу учешће је узео хор Преподобне мати Ангелине из Никшића.

* * *

Све актуелности из живота хора Преподобне мати Ангелине из Никшића, пратите у рубрици на нашем порталу која је посвећена наведеном знаменитом хору, а која се налази ОВДЕ

– Христос долази да избрише царство непријатељстава и да успостави Царство праведно, Царство доброте, љубави и мира. И управо сада нам је потребно да усмеримо наше мисли ка таквоме Цару и Његовом поретку. И зато ми желимо принети оно што је најбоље из наших срца, принети песму. Да саберемо ове наше географске просторе и да ови наши хорови принесу своје драгоцене дарове, поучио је хористе Епископ милешевски г. Атанасије.

Његово Преосвештенство Епископ милешевски г. Атанасије, уручио је никшићком хору Преподобне мати Ангелине, Архијерејску грамату, коју је из руку архипастира Епархије милешевске преузела проф. Ана Бојић, уметнички руководилац хора. 

* * *

Редакција информативно-катихетског портала "Ризница", честита проф. Ани и хористима на успеху, желећи им да на многа и блага лета узносе умилни славопој Господу!