Type Here to Get Search Results !

Задужбина Петар Мандић најављује: Предавања др Влајка Пановића о родитељству


У складу са својим статутарно одређеним стратешким циљевима, Задужбина „Петар Мандић“ ове године организује свој први семинар родитељства намењен брачним паровима који имају децу од најранијег узраста (бебе) до адолесцентског доба.


Семинар ће бити одржан од 11. до 13. августа 2023. године у Новој Вароши. Предавач на семинару ће бити др Влајко Пановић, познати српски клинички психолог са вишедеценијским искуством.

Уколико сте заинтересовани за тему родитељства и желите да присуствујете предавањима др Влајка Пановића, запратите Задужбину „Петар Мандић“ и правовремено се информишите о темама, месту и времену одржавања сваке од планираних сесија.

Васпитање деце је тема којом се др Влајко Пановић стручно бави годинама уназад, кроз држање школи родитељства, које се тичу породичних тема. Прве такве школе родитељства одржао је за запослене на ВМА пре две деценије.

Др Пановић важи за једног од највећих српских стручњака у области лечења болести зависности и решавања кризе савремене породице. У том домену је у оквиру Дома здравља „Ристић“ био покретач саветодавног рада за породице зависника од психоактивних супстанци, а стручну сарадњу на том пољу је имао и са манастиром Ковиљ.

Одржао је више стотина трибина широм Србије. Његова књига Брак, деца, породица: много питања и понеки одговор представља незаобилазно штиво за сваког озбиљног родитеља.

Задужбина „Петар Мандић“ ће поменути семинар одржати у сарадњи са Предшколском установом „Паша и Наташа“, Средњом школом Нова Варош и Библиотеком „Јован Томић“ у Новој Вароши.

Семинар ће обухватити различите тематске оквире, биће слободан за учешће за сваког заинтересованог слушаоца, а време и место одржавања сваке појединачне сесије, као и конкретне теме, биће благовремено објављени на нашој интернет страници.


Извор: Задужбина „Петар Мандић“

Рубрика