Type Here to Get Search Results !

Посетите нову страницу "Ризница текстова"


На празник Рођења Светог Јована Пророка, Претече и Крститеља Господњег Јована, 24. јуна / 7. јула 2023. године, навршава се седам година постојања Информативно-катихетског портала "Ризница". Поводом наведене годишњице отворена је нова интернет страница под називом "Ризница текстова Бранислава Илића", која је доступна ОВДЕ


Новоотворена интернет страница фунционише самостално као засебан портал, с тим што је замишљена да делује као (под)страница информативно-катихетског портала "Ризница", који као мисионарски подухват води и уређује катихета Бранислав Илић. 

Предност нове странице је сагледана кроз савремен дизајн и могућност да на једном месту буду сабрани сви ауторски текстови из пера катихете Бранислава Илића, који су ради лакше прегледности подељени по целинама. Поред мобилне и верзије за рачунаре, нова страница нуди и велики број савремених опција, међу којима се посебно издваја могућност дневне и ноћне верзије сајта. Пуних седам година портал "Ризница" као мисионарски пројекат врши своју мисију, а као један од многих плодова преданог рада јесте и новоотворена страница. 

Посетиоцима ноотворене интернет странице препоручујемо следеће рубрике: 

СВИ ТЕКСТОВИ

У ПРАВОСЛАВНОМ МИСИОНАРУ

У ПРАВОСЛАВЉУ

О ПРАЗНИЦИМА

О ПОСЕБНИМ ПОВОДИМА

ТЕКСТОВИ У НАЈАВИ

* * *

СВИ ИНТЕРВЈУИ

У ПРАВОСЛАВНОМ МИСИОНАРУ

У ПРАВОСЛАВЉУ

СА АРХИЈЕРЕЈИМА

СА СВЕШТЕНИЦИМА

СА ЛАИЦИМА