Type Here to Get Search Results !

Катихета Бранислав Илић за Радио-Глас: Пример Светог Јована је надахнуће у црквеној мисији

Поводом седме годишњице постојања информативно-катихетског портала "Ризница", гост Радија "Глас" Епархије нишке, био је оснивач и уредник наведеног портала, катихета Бранислав Илић. Разговор је водила Сандра Момчиловић, новинар Радија "Глас".

Звучни запис разговора


У оквиру специјалне емисије на таласима Радија Епархије нишке катихета Бранислав је говорио о значају црквене мисије као јеванђелског дела, уз посебан нагласак на савремену мисију преко интернета који у благословеном смислу можемо видети као нови ареопаг. 

Говорећи о седмогодишњем постојању интернет странице "Ризница", катихета Бранислав је нагласио да је мисија основни циљ деловања ове интернет странице на којој свако можемо пронаћи оно што му је потребно, било да је реч о информативном сегменту, или катихетском који је на наведеној страници доминантнији и заузима централно место. 

У разговору који је водила Сандра Момчиловић, Бранислав Илић је слушаоце Радија Епархије нишке упознао да је поводом седме годишњице постојања портала "Ризница" отворена нова интернет страница под називом "Ризница текстова Бранислава Илића", која фунционише самостално као засебан портал, с тим што је замишљена да делује као (под)страница "Ризнице". 

Оснивач и уредник портала "Ризница" је посебно заблагодарио редакцији Радија "Глас" на дугогодишњој сарадњи, али је искористио прилику да се јавно захвали и свим својим сарадницима, међу којима је посебно истакао Невену Милосављевић и сараднике који су задужени за превођење вести из хришћанског света и помесних цркава, као и остале сатруднике чије прегалаштво сведочи да је портал "Ризница" саборно дело љубави у служби мисије Цркве. 

* * *

Посетите нову страницу "Ризница текстова"

О информативно-катихетском порталу "Ризница"