Type Here to Get Search Results !

Велика посећеност портала Радија Глас Епархије нишке

Сајт Радија Глас Епархије нишке забележио је 1. августа 2023. године, три милиона јединствених посета, тим поводом у целости донисимо саопштење редакције Радија "Глас".


Јединствене посете значе да се броји само јединствена посета сајту Радија Глас у континуитету, а не укупан број отворених страница у оквиру сајта (кликтање). Наш сајт је почео са радом 1. септембра 2018. године, а милион јединствених посета остварио је 29. марта 2021. године.

На сајту се налазе рубрике са радијским емисијама, вестима из Помесних цркава, Катихизис, Времеплов, Тумачење Јеванђеља, Основе Православне вере, итд., а посебно наглашавамо нашу видео продукцију, која може да се прегледа и преко сајта. 

Највећу захвалност дугујемо свештенству и вероучитељима из Епархије који нам правовремено достављају информације из живота цркве. На сајту се налази посебна рубрика НАМЕСНИШТВА, у којој се налази архива вести из свих намесништва Епархије нишке. Посебну захвалност дугујемо институцијама културе, а истичемо сарадњу са порталом Ризница, чији се банер налази на сајту.

Дневно ажурирање садржаја сајта, прегледност и једноставна доступност садржају красе сајт радија Гласа.

Редакција Радија Глас се свима захваљује на указаном поверењу и безрезервној сарадњи и подршци!


Извор: Радио Глас