Type Here to Get Search Results !

Нови албум хора "Славујчићи" под уметничким руководством сестара Гобовић

Црквена и шира јавност обрадована је вешћу да је хор "Славујчићи" који делује при заветном спомен-храму Светог Саве на Врачару, а којим уметнички руководе сестре Марина и Марија Гобовић, објавио нови албум који носи наслов "Свети Сава". 

Нови албум наведеног хора садржи осам песама које су компоновале сестре Гобовић, а свака од песама имаће свој спот чију екранизацију потписује Телевизија Храм, Архиепископије београдско-карловачке. 

Значајно је нагласити да ауторство за текстове песама припада деци београдских школа, чије су песме награђене на песничком конкурсу храма Светог Саве.

Подсећамо, у "Православном мисионару", званичном мисионарском гласилу Српске Православне Цркве за младе, бр. 386. (јул-август 2022. године), објављен је интервју са сестрама Марином и Маријом Гобовић, са којима је разговарао катихета Бранислав Илић. Наведени интервју прочитајте ОВДЕ

На информативном-катихетском порталу "Ризница", који је и до сада са љубављу пратио и подржавао деловање сестара Гобовић, биће објављени сви спотови из наведеног албума: 

* * *

* * *

Приредила редакција портала "Ризница"