Type Here to Get Search Results !

Одржан први семинар родитељства


Први тродневни семинар родитељства у организацији Задужбине „Петар Мандић“ и суорганизацији партнерских институција успешно је одржан у Новој Вароши 11, 12. и 13. августа 2023. године.


Предавач је био клинички психолог Влајко Пановић, а предавања су се држала свакодневно ујутро и увече, према претходно одређеном распореду и сатници који су били најављени на нашој интернет страници.

Предавањима су пристуствовали највећим делом млађи родитељи и углавном женска популација, која је и традиционално највише заинтересована за теме родитељства.

Испред Задужбине „Петар Мандић“ учешће на семинару су узели Владимир Обућина (управитељ), Никола Пурић (председник Управног одбора), Оливер Суботић (оснивач) и Јеленко Јаџић (члан Управног одбора).

Током семинара, додељене су захвалнице челним људима партнерских институција са којима је Задужбина заједнички организовала овај догађај: професорки Бранки Ракоњац (директорки Средње школе Нова Варош), Дани Гудурић (директорки Предшколске установе) и Милани Јелић (директорки Градске библиотеке). Задужбина им се и овом приликом захваљује за досадашњу успешну сарадњу.

Захвалница је додељена и Љубивоју Вранићу, професионалном сниматељу у пензији који је снимио цео догађај и тако омогућио да буде доступан ширем аудиторијуму. На крају семинара, захвалница je додељена и предавачу.

У најскоријем периоду на интернет страници Задужбине „Петар Мандић“ ће бити постављено свих шест предавања др Влајка Пановића за преглед. Овом приликом постављамо галерију слика са првог семинара родитељства одржаног у организацији наше установе.


Извор: Задужбина "Петар Мандић"

Рубрика