Type Here to Get Search Results !

Катихета Бранислав Илић на Радију "Источник": Сваки нови број "Православног мисионара" је нова радост, ново подстицање на духовно узрастање!


Из штампе је изашао нови број „Православног мисионара“, званичног гласила СПЦ за младе. Мајско-јунски број представља катихета Бранислав Илић, задужен за односе са медијима, који истиче да је централна тема броја „На путу за Емаус“, тема која подстиче сваког човека на боготражитељски пут.



 На насловној страни поменутог часописа је фотографија блаженопочившег Епископа ваљевског г. Милутина, за кога саговорник каже да је волео целокупну Божју творевину и да је у себи неговао боготражитељски дух. У новом броју заинтересовани могу прочитати разговоре са Епископом бихаћко-петровачким Сергијем и оцем Макаријем, игуманом манастира Савина, али и редовне рубрике о вишедетним хришћанским породицама, хришћанској етици, Васељенским саборима… 

Сваки нови број је нова радост, ново подстицање на духовно узрастање“, закључује катихета Бранислав, који позива читаоце да набаве примерак „Православног мисионара“ у црквеним продавницама. Бранислав представља и нову, редизајнирану и обогаћену интернет страницу часописа „Православље“, такође званичног гласила СПЦ.