Type Here to Get Search Results !

Катихета Бранислав Илић на Радио "Светигори": Уредништво "Православног мисионара" је увек благодарно браћи и сестрама из Црне Горе на сарадњи!


Из штампе је изашао нови мајско-јунски 373. број „Православног мисионараˮ, званичног мисионарског гласила Српске Православне Цркве за младе. Тема трећег броја у овој године је „На путу за Емаусˮ, а поред текстова на наведену тему међу страницама овог броја налази се интервју са Његовим Преосвештенством Епископом бихаћко-петровачким Г. Сергијем (Карановићем), као и интервју са игуманом свештене обитељи манастира Савина, јеромонахом Макаријем (Имамовићем).




Слушаоцима радија Светигора садржај овог изузетног броја „Православног мисионараˮ представио је катихета Бранислав Илић, члан уређивачког одбора овог мисионарског гласила, задужен за односе са медијима.

На крају представљања садржаја „Православног мисионараˮ, слушаоцима радија је премијерно представљена нова интернет страница „Православљаˮ – новина Српске Патријаршије (http://pravoslavlje.spc.rs) која је на празник Светог Василија Острошког отворена благословом главног и одговорног уредника новина Српске Патријаршије, протођакона др Дамјана Божића.  

О наведеној интернет страници детаљније можете да прочитате на порталу Митрополије црногорско-приморске: https://mitropolija.com/2020/05/18/internet-stranica-pravoslavlja-u-novom-ruhu/