Type Here to Get Search Results !

Катихета Бранислав Илић говорио на промоцији књигâ протојереја-ставрофора Миливоја Мијатова


У уторак, 9. маја 2023. године, у препуној свечаној дворани Градске куће у Сомбору, у оквиру манифестације Светођурђевски дани, одржана је промоција трокњижја "Ако ви ућутите, камење ће проговорити" протојереја-ставрофора Миливоја Мијатова, умировљеног свештеника. Трокњижје се састоји из три тома: Беседе, Предавања и Чланци.


* * *

О књигама су говорили: протонамесник Игор Игњатов, парох футошки, презвитер др Милан Бандобрански, сабрат Саборног храма у Новом Саду и уредник Информативне службе Епархије бачке, г. Бранислав Илић, катихета из Новог Сада, као и сâм аутор књигâ. Модератор на промоцији била је госпођица Данијела Ерор.

На крају промоције, прота Миливој је заблагодарио свима присутнима, али и многобројним личностима које су га несебично подражавале у његовој свештенопастирској служби у Сомбору, Суботици и Новом Саду током претходне четири деценије. Све присутне на промоцији аутор је даривао примерком новообјављеног трокњижја, са израженом надом да ће садржај ових књига бити на духовну корист и радост читалаца.

Промоцији нових књига протојереја-ставрофора Миливоја Мијатова присуствовали су свештеници и ђакони Епархије бачке, г. Никола Перваз, председник Црквене општине новосадске, као и многобројни верни народ из Сомбора, Суботице и Новога Сада, пријатељи и некадашњи парохијани аутора представљеног трокњижја.











Извор: Инфо-служба Епархије бачке