Type Here to Get Search Results !

Сарадња портала Ризница и Телевизије Храм

Стављајући се у службу ширења речи љубави Божје и сведочења благодатног деловања Цркве Христове широм земљиног шара, редакција Телевизије "Храм" и информативно-катихетски портал "Ризница" остварују заједничку сарадњу у погледу седмичног прегледа одабраних вести из Православних помесних Цркава. 


Вести које се свакодневно преводе и објављују на интернет страници коју уређује катихета Бранислав Илић, у оквиру седмичног осврта емитују се сваког петка у оквиру емисије "Живоносни источник" у програму Телевизије "Храм". 

О наведеној сарадњи и значају мисије Цркве, у Јутарњем програму Телевизије "Храм" говорио је катиехта Бранислав Илић. У разговору који је водила Миланка Тешовић, катихета Бранислав је указао да је мисија Цркве равноапостолно дело утемељено на речима Господњим, те је подсетио да о плодоносној мисији, између осталог, сведоче и вести из хришћанске васељене у којима можемо сагледати красоту благодатног живота где год се сабира свештенство и верни народ. 

Подсећамо, у току претходног месеца, редакција Радија "Глас" Епархије нишке и информативно-катихетски портал "Ризница", склопили су сарадњу и реализују заједнички пројекат у виду емисије под називом "Актуелно у хришћанском свету". Детаљније о овој вести прочитајте у заједничком саопштењу ОВДЕ


Редакција портала "Ризница"