Type Here to Get Search Results !

Божићни број часописа Свевиђе (бр. 130)


Из штампе је изашао нови 130. број часописа “Свевиђе“, листа Епархије будимљанско-никшићке за вјеронауку, хришћанску културу и живот Цркве.

Јануарски број „Свевиђе“ појавио се, ових дана, чији је оснивач Епархија будимљанско-никшићка, има традицију излажења дугу скоро три деценије.

Главни и одговорни уредник протојереј-ставрофор Слободан Јокић, архијерејски намјесник никшићки, а нови су и чланови редакције: проф. др Раде Кисић, проф. др Вања Ковић, проф. др Душан крцуновић, др Миодраг Чизмовић, др Иван Шупић, мр Стеван Ђурђевић, мр Милош Ненезић, Радинко Крулановић, Јанко Јелић и Спиридон Дејан Булатовић. За дизајн, прелом и припрему за штампу задужени су Душан Томић и Никола Кадовић, а лектор је Марија Јелић.

У овом броју часописа “Свевиђе“ можете прочитати “Једно писмо из Крајине“ аутора протојереја-ставрофора др Милоша Весина, “Хришћанска заједница и грађење институција“ дело мр Стевана Ђурђевића, али и научити нешто више на тему коју нам је припремила проф. др Вања Ковић, са којим се то савременим изазовима суочавамо у току одрастање деце.


Извор: Ин4с

Рубрика