Type Here to Get Search Results !

Хор Преподобне мати Ангелине увеличао молитвено сабрање у Долима Пивским

 

Никшићки хор Преподобне мати Ангелине којим уметнички руководи проф. Ана Бојић, увеличао је литургијску прославу празник Светих новомученика Пивских, 7. јуна 2024. лета Господњег. Свештеним сабрањем началствовао је Његово Преосвештенство Епископ будимљанско-никшићки г. Методије, о чему смо известили у прилогу ОВДЕ


Хор Преподобне мати Ангелине на хуманитарном сабрању у Подгорици

Хор Преподобне мати Ангелине је 5. јуна 2024. лета Господњег учествовао на хуманитарној вечери која је одржана у крипти Саборног храма Васкрсења Христова у Подгорици, чиме су хоровођа и хористи, као много пута до сада, делатно пројавили хришћанску љубав и доброту, следујући јеванђелској заповести о љубави према Богу и љубави према ближњима. Хуманитарно вече је одржано у оквиру Видовданске акције са циљем прикупљања помоћи за народне кухиње на Косову и Метохији (Народне кухиње – Мајка девет Југовића и Дечанску виницу у Великој Хочи). 

Свим члановима једног од најбољих хорова у Српској Православној Цркви и њиховом уметничком руководиоцу проф. Ани Бојић, желимо да са радошћу, вером, надом, љубављу и сваким добром, милозвучном песмом прослављају Бога, вршећи своју драгоцену службу у Цркви на многа и блага лета! 

* * *

Подсећамо, на инфорамтивно-катихетском порталу "Ризница" доступна је рубрика посвећена хору Преподобне мати Ангелине, у којој су доступне вести о активностима хора, као и остали садржај који сведочи о вишедеценијском благословеном деловању овог хора. 


Приредила редакција портала "Ризница"